Çiğdemli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: *Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde yetiştirmek..

Misyon: *Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir..

Başarılar: Hersene üniversite sınavlarında %75-80 gibi bir başarı ortalaması tutturan okulumuz sahip olduğu öğretmen kalitesi ile bu başarıyı dahada yukarıya çıkarmak gibi bir misyonu olduğu gerçeği ile çalışmalarına devam etmektedir.

Saatler: 08:00 15:10-16:10
Isınma: Kömür
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cigdemlicpl.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞDEMLİ BELDESİ GÜLVEREN MAH. LİSE SK. ÇIĞDEMLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 SORGUN / YOZGAT

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Çiğdemli kasabası sorgun merkeze bağlı 2500 nüfuslu bir yerleşim yeridir.Tarihi Selçuklulara kadar uzanan bir geçmişi vardır.

Ulaşım ulaşım şahsi otolarla ve belediye araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkesine uzaklık 12 km il merkezine uzaklık 47 km